Köpvillkor

Företaget Studio Camilla Ståhl bildades i Jönköping 2015.

Om handgjord keramik
En del av tjusningen med handgjord keramik är att varje föremål är unikt, detta gör att det kan finnas små skillnader i storlek, form och glasyrens färger. Föremålet som skickas till dig vid beställning kan därför skilja sig något från det som syns på bilderna här i webbutiken.
Söker du någon annan färg eller form än vad du hittar här? Hör av dig till mig ytterligare produkter kan finnas på lager eller kan tillverkas på beställning.

Ångerrätt & returer
Det är viktigt att du som kund blir nöjd! Om du ångrar ditt köp eller på något vis ej är nöjd med varorna får de naturligtvis returneras. Om så är fallet gäller 14 dagars öppet köp. Kunden ansvarar då själv för returfrakt samt ordentlig emballering. Köp återbetalas sedan när varan kommit till mig i oskadat skick.

Frakt & packning
Dina varor packas omsorgsfullt och skickas därefter med Postnord. Jag erbjuder en fast fraktavgift på 65kr men som alternativ går det även välja fri upphämtning på plats i min butik.

Betalning
Din beställning betalar du med säker kortbetalning. Dina kortuppgifter hanteras enbart av kortinlösande bank. Du debiteras inga extra avgifter för detta.

Integritetspolicy
Denna info har vi samlat på en separat sida. Läs mer här.


Kontaktuppgifter
Har du några som helst andra frågor eller funderingar, hör av dig till mig på:

Studio Camilla Ståhl
Åsenvägen 115,
555 94 Jönköping (På Mariebo).

camilla@studiocamillastahl.se
Telefon: 070-77 22 502